Laden…

Medispo Keepers

medisposchoollogo

MediSpo is altijd bezig met gespecialiseerde trainingen. Keepers hebben speciale trainingen nodig omdat het “keepersvak” zich de laatste jaren zich ontwikkeld heeft tot een waar specialisme. Toch blijkt dat bij veel verenigingen de keeperstraining nog steeds op een laag pitje staat. Net zoals het loop- coördinatietraining wat totaal nog niet van de grond is gekomen omdat er te weinig know how voor is. Wij van MediSpo hebben die know how wel in huis en willen dat verenigingen er gebruik van kunnen maken.

MediSpo heeft keeperscholen opgezet speciaal voor keepers. Op de terreinen van SCH (Harmelen), Floreant (Boskoop) geven Willem Minnen, Marc de Wit, Marcel Boogaard en Emiel Borst keeperstrainingen.

Op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur en van 19.45 tot 20.45 op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 en van 11.15 tot 12.15 uur zal er in verschillende leeftijdscategorieën getraind gaan worden. Op trainingen zullen de verschillende facetten van het keepen onder de loep worden genomen en getraind gaan worden. De facetten die de revue zullen gaan passeren zijn voetenwerk van de keeper, spelvoortzettingen tot het vallen, zweven, duiken.

De visie die zal verkondigd gaan worden is niet het verdedigen van het doel maar juist het aanvallen van het doel. Het doel is dan hierbij de bal, het vooruit keepen en het constant aanvallen op de bal. De training van een uur zal bestaan uit maximaal 5 keepers per groepje. De kosten voor 12 trainingen zullen 120 euro bedragen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie of wilt u direct inschrijven? Dan kunt u een van de onderstaande knoppen gebruiken om het formulier in te vullen.

Meer informatie
Meer informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Inschrijven
Inschrijfformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Contactpersoon

Deelnemer