Laden…

Clinic’s

clinic's

Clinic's zijn er om kennis te maken met een bepaalde manier van trainen. Het visueel maken van oefenvormen. In een kort tijds bestek zal er een aantal oefenvormen te zien zijn, waarna er na afloop vragen gesteld kunnen worden. Mochten clubs na kennis maken met een bepaalde trainingsvorm interesse hebben in deze manier van trainen kan er altijd in overleg een aantal opties aangeboden worden.  MediSpo verzorgt ook clinic's dit gaat in overleg met de clubs en trainers. MediSpo biedt de volgende clinic's aan:

Loop/­coör­di­na­tie trai­ning

Tijdens deze clinic zal er gelet worden op het bewegingsapparaat van de sporter. De manier van lopen, bewegingen van de romp en bewegingen van de armen. Loop- coordinatie is de basis voor de Rene Meulensteen Moves & Skills techniek. Een goede loop- coordinatie zal de Rene Meulensteen Moves & Skills techniek versnellen waardoor de sporter sneller naar een hoger niveau zal stijgen. Tijdens deze clinic zal er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen zoals: loopladders, loopstokken, slalomstokken, enz. enz. Na afloop zijn deze materialen te bestellen.
Duur circa 1,5 uur.

Meer informatie
Meer informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Kee­pers­trai­ning­en

Bij de clinic, of demonstratietraining keeperstraining zal ingegaan worden op de basisvaardigheden van de keepers. Natuurlijk komt hier ook het coordinatietrainen om de hoek kijken. Er zal per leeftijdscategorie een aantal oefenvormen te zien zijn. Er zal getraind worden op het snelle voetenwerk, het insnijden van de bal en nog meer keepers specifieke handelingen. Natuurlijk kunt u als club of als trainer ons van de voren vragen waar u de nadruk op wilt leggen.
Duur circa 1,5 uur.

Meer informatie
Meer informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

René Meu­len­steen

Moves & Skills techniek
De veel besproken Rene Meulensteen Moves & Skills techniek zal op deze clinic te zien zijn, nu niet op dvd maar in levende lijve. Zowel de basis techniek als de techniek voor gevorderden zal getoond worden. Verschillende vormen zullen de revue passeren. Ook tijdens deze clinic zal er een aantal vormen passeren die betrekking hebben op het loop en coordinatietrainen van de jeugdvoetballertjes.
Duur circa 1,5 uur.

Meer informatie
Meer informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Natuurlijk zijn er ook combinaties mogelijk. Een avond vol techniektrainingen waar al de hierboven genoemde clinic's in een avondvullende programma de revue zullen passeren. Duur circa 2,5 uur. Voor verdere informatie en kosten kunt u ons mailen of contact opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Het MediSpo Team